fbpx

“Зараз я заколю тебе цим ножем, як свиню! – сказав мій батько приставивши ніж до моєї голови: отець Циріл ЧУШ

“Зараз я заколю тебе цим ножем, як свиню! – сказав мій батько приставивши ніж до моєї голови. – Втікши від нього до кімнати, я простер руки до хреста і сказав Ісусу: ДЯКУЮ Тобі Боже, що мій батько алкоголік, а я прокляте дитя!” – отець Циріл ЧУШ

В часі МЕДЖУГОРСЬКОЇ зустрічі в Мукачево нам вдалося поспілкуватися з неймовірним священиком з Словенії, пише Радіо Марія. Він розповів про історію свого страждання, через яке йому довелося пройти дорогою до Бога.

Батько кинув ножа і побіг навздогін. Він взяв моторну пилку, якою мав намір вбити мене. Тоді я першого разу здійняв руки до Хреста і виразив Ісусу подяку, що мій батько алкоголік, а я прокляте дитя. Я виліз у вікно і втік з дому. Далі ситуація ставала ще гірше. Мене ще більше ображав батько, він пішов з села, але розповсюджував плітки, що я нетрадиційної орієнтації (-ред.) і злодій! Коли я заходив в магазин – всі виходили геть!

Продавщиці відвертали від мене очі! Коли я приходив на Месу в неділю, то люди не хотіли сидіти поруч зі мною. В той час у мене була думка, що Бог віддалився від мене…

Я знав, що мені треба простити батька. В той час у нього почалося загострення цирозу через алкоголь. Лікарі говорили, що в нього залишилося місяць життя. Я хотів простити йому до того моменту поки він помре. Я часто плакав, і говорив Богу, що я не можу простити батька.

Молитовна групка була мені підтримкою. У вечері я помолився 3-и частини розарію, а на ранок пішов молитися в ліс, у той момент відбулося чудо, я зустрів батька!

В моєму серці був мир, хоча зазвичай, я його боявся, але нe цього разу! Я подав йому руку, і сказав: “Я тебе прощаю. Я люблю тебе!” – Я взяв його голову і поклав собі на груди. Ми обидва почали плакати, як маленькі діти. Від цього моменту він перестав пити. Він 22 роки був алкоголіком, то були безсонні ночі для моєї мами і мене! Завдяки Богу він зцілився, і в нього відновилася печінка. Я знову заплакав, але від радості…

Аудіо

Читайте також: 10 РИС, ЯКІ РОБЛЯТЬ ЖІНКУ НАСПРАВДІ ГАРНОЮ

You cannot copy content of this page