fbpx

Цю п’ятницю прийнято вважати найсумнішим днем, але насправді це день Великої Любові – сестра Ліджі Пайяпілі

Сьогодні всі християни вшановують Велику п’ятницю, цей день прийнято вважати найсумнішим і найскорботнішим днем в році, але насправді це день Великої Любові – вважає сестра Ліджі Пайяпілі.

«Запрошую вас пережити Велику П’ятницю. Для мене Велика П’ятниця – це день Великої Любові», – розповідає сестра Ліджі.

Апостол Павло каже: “Бог так полюбив світ, що віддав Свого Сина, а Син так полюбив світ, що віддав Себе”.

«Тому я і говорю, що це день Великої Любові. Ми так звикли, що у Велику П’ятницю треба сумувати, але Ісус каже нам – за мене не треба плакати. Ми з знаємо, що Ісус на Хресній Дорозі казав жінкам, що плакати треба над собою і над своїми гріхами.

Нам треба плакати тоді, коли ми не пізнали вартість ціни його відкуплення. Він так полюбив нас, що віддає своє життя заради цієї любові. Коли ми це не розуміємо, коли ми це не приймаємо, коли ми це не цінуємо – тоді нам треба плакати», – каже настоятелька монастиря Св. Йосифа Згромадження де Сен-Марк.

Наші теперішні страждання, які доводиться переживати всьому українському народу, має утішати обіцянка, яку Господь дав одному з розбійників на Хресті: «Ти будеш зі мною в Царстві Божому!», – каже монахиня.

«Я вірю, що ті, кого ми втратили в часі цієї війни, вони як Ісус Христос, який за нас помирає, щоб визволити нас, дати нам місце в Царстві Божому, нема більшої любові за таку. Ісус сам сказав – хто віддає життя за ближнього, то є Велика Любов. Нема більшої Любові!

Велика П’ятниця нам показує, що нема більшої Любові, ніж віддати моє життя. В цей день я вас запрошую роздумувати, чи я ціную цю Любов, і наскільки я готова віддати Йому цю любов назад. Не тільки її отримувати, але і віддати. А віддати можна через своє служіння. Ісус сказав, що все, що ви робите один одному, це ви робите для мене. І через це ми можем показати любов до Бога, тоді ця Велика П’ятниця має значення в моєму житті. Ісус буде радіти, якщо я ціную Його Любов», – мовить сестра Ліджі.

Сестра Ліджі Пайяпілі народилася в індійській сім’ї католиків. Вона приїхала в Київ розбудовувати монашу спільноту свого згромадження, не знаючи української мови, вперше виїжджаючи за кордон. Зараз сестра Ліджі живе на Закарпатті, в маленькому селі Павшино. Вона – настоятелька монастиря Св. Йосифа Згромадження де Сен-Марк. Люди з усіх областей приїжджають до сестри Ліджі Пайяпілі на молитву.

Фото – скрін з відео.

You cannot copy content of this page