fbpx

Сила материнської любові в молитві. Захистіть своїх дітей від злих напастей, які можуть підстерігати їх в житті земному

Сила материнської молитви полягає в щирій вірі в Бога і вознесіння прохання за дітей своїх. Особлива енергетика молитви пов’язана з тим, що кожна мати готова життя віддати заради щастя своєї дитини. У молитві міститься спрямована сила на те, щоб убезпечитися своє чадо від всіляких напaстей, які можуть підстерігати сина або дочку в житті земному. Джерело

Материнська молитва дуже дієва в, здавалося б, безнадійних ситуаціях, коли залишається тільки сподівається на краще. Віра в Бога дозволяє повернути ситуацію в кращу сторону. Тому молитва за своїх дітей повинна стати обов’язковою, адже вона дозволить захистити їх від злих напастей.

Сила материнської молитви пов’язана з тим, що між жінкою та її дитиною зберігається міцний довічний зв’язок на духовному рівні. Вважається, що мати з дитиною мають єдину ауру і об’єднані загальним енергетичним полем. Тому слова, які вимовляються під час материнської молитви, здатні безпосередньо вплинути на долю дитини.

Читайте також:НАДЗВИЧАЙНА МОЛИТВА, ЯКА ДОПОМОГЛА МЕНІ ЗАВAГІТНIТИ. МОЛІТЬСЯ, ПРОСІТЬ У ГОСПОДА ДИТЯ, І ВІН ОБОВ’ЯЗКОВО ВАС ПОЧУЄ

Молитви, підтверджені сильною вірою, мають силу зцілення від хвoроб, вони покращують стан здоров’я дитини, сприяють життєвому успіху і удачі в будь-якій справі. Як правило, материнські молитви завжди читаються вчасно і є хорошою підтримкою. Це пояснюється тим, що материнське серце завжди відчуває, коли у власних дітей виникають життєві проблеми і їм потрібна допомога.

Ніколи Господь і Небесні Угодники не залишаються байдужими до материнських молитов. Тому розраховувати на допомогу можна в самих безнадійних випадках.

Материнські молитви завжди захищають:

Від підступів і спoкyс бісiвських;

Від підступів та інтриг людських;

Від важких хвoроб;

Від чаклyнських чар.

Материнська молитва відводить будь-який зовнішній негатив. Вона не дозволяє пробити енергетичне поле приcтрітом або псувaнням. Важливим моментом є те, що материнська молитва може стати благословенням своєму чаду в будь-якому починанні. Вона зробить благополучнимнавчання, подорож, весілля і будь-яку добру справу.

Молитва

«Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, благослови, освяти, збережи ж чадо моє (ім’я) силою Животворящого Хреста Твого. Милосердний Господи Ісусе Христе, Тобі вручаю чад наших, дарованих нам Тобою, виконай наші моління. Прошу Тебе, Господи, спаси їх шляхами, які Ти Сам знаєш. Збережи їх від пороків, зла і гордості, і нехай не торкнеться душі їх ніщо, противне Тобі. Але віру, любов і надію на порятунок даруй їм, і нехай вони стануть Тобі обраними судинами Духа Святого, і нехай буде святий і непорочний перед Богом життєвий їх шлях.

Благослови їх, Господи, щоб прагнули вони кожну хвилину свого життя виконати Твою Святу волю, щоб Ти, Господи, міг завжди бути з ними Духом Святим. Господи, навчи їх молитися Тобі, щоб молитва була їм опорою, відрадою в скорботи і розрадою в житті їх, і так молитвою їх рятувалися і ми, їхні батьки.

Ангели Твої хай зберігають їх завжди. Щоб були діти наші чуйні до горя ближніх своїх, і нехай виконають вони заповідь Твою любов. І якщо согрішать вони, то сподоби їх, Господи, принести покаяння Тобі, і по Своїй невимовній милості прости їм.

Коли ж закінчиться життя їх земне, то візьми їх в Небесні Оселі Свої, куди нехай ведуть вони з собою і інших рабів Твоїх обраних. Молитвами Пречистої Твоєї Матері Богородиці і Приснодіви Марії, святих (перераховуються всі святі покpoвителі сім’ї) і всіх святих, Господи, помилуй нас, яко препрославлений єси з безначальним твоїм Отцем і Пресвятим і Благим і животворящим твоїм Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь. »

You cannot copy content of this page