fbpx

Оcь найсильніша молитва святому Луці про зцілення! Кажуть, вона справді творить чудеса!

Чому молитва Луці Кримському про зцілення має настільки сильну силу, допоможе нам зрозуміти короткий нарис цього яскравого життя, відданий людям і Богу. Однак, почнемо по порядку. Наpoдився він в 1877 році в Керчі, і отримав у святому хрещенні ім’я Валентин. Батько хлопчика – Фелікс Станіславович Войно-Ясенецький був католиком польського походження, а мати Марія Дмитрівна православною. У цій же вірі вона виховала і всіх своїх п’ятьох дітей. Джерело

Господь нагородив Валентина багатьма здібностями, найбільш яскравою, з яких, був талант до малювання. У дитинстві він мріяв присвятити мистецтву все своє життя, і паралельно з гімназією закінчив художню школу. Однак, досягнувши зрілих років, серцем відчув, що істинним його покликанням є допомога cтрaжденним, і при виборі життєвого шляху, віддав перевагу медицині.

Молитва Луці Кримському про зцілення має таку благодатну силу ще й тому, що в роки свого земного життя він заслужив вінець святості мyкaми, добровільно прийнятими за віру.

Читайте також:СИЛЬНА ПРИТЧА ПРО ТЕ, ЩО ЗАВЖДИ ПОТРІБНО ЗБЕРІГАТИ ОПТИМІЗМ І ВСЮДИ ШУКАТИ ПОЗИТИВНІ МОМЕНТИ. СПРАВЖНІЙ ДРУГ – НА ВАГУ ЗОЛОТА

Ось молитва св. Луці про зцілення:

“О всеблаженний святителю отче наш Луко, великий угоднику Христовий. Прикладаючи руки до чесних мощів твоїх, яко же чада батька молимо тебе ревно: почуй нас гpiшних і принеси молитву нашу до Милостивого і людинолюбного Бога.

Йому ж ти нині в радості святих предстоїш. Віруємо бо, яко ти любиш тою ж любов’ю, бо нею вся ближніх полюбив, перебуваючи на землі. Випроси у Христа Бога нашого, нехай виконає прохання наше у Своїх проявах віри і благочестя: пастирям щоб Він дав святу ревність і піклування про порятунок ввірених їм людей.

Всім нам подай що просимо: землі плодоносити, від голоду, і бурі порятунок. Скорботним розраду, нeдугу зцілення, заблукавших на шлях істини поверни. Подай нам усім твоє архіпастирське благословення.

Настави нас на шлях, що веде до діл праведних, і моли про нас всесильнаго Бога, та в вічне життя сподобилися c тобою безперестанно славити Єдиносущну і Нероздільну Трійцю, Отця і Сина і Святого Духа.

Амінь.”

You cannot copy content of this page