fbpx

6 лютого – день КСЕНІЇ Петербурзької, особливий день, коли треба молитися про вдале заміжжя. Ось що треба зробити, щоб налагодити своє особисте життя

6 лютого – день КСЕНІЇ Петербурзької, особливий день, коли треба молитися про вдале заміжжя. Ось що треба зробити, щоб налагодити своє особисте життя.

6 лютого православні вшановують пам’ять блаженної Ксенії Петербурзької, яка завжди допомагає таємно або явно всім, хто просить її про допомогу. Джерело

Блаженна Ксенія Петербурзька відома всьому православному світу. Подвиг її життя – це добровільне зречення від свого імені, положення в суспільстві, життєвого облаштування після смеpті коханого чоловіка. Таким чином Ксенія вимолювали у Господа прощення гріхів чоловіка, який не встиг принести перед смеpтю покаяння.

Ксенія Петербурзька: чудеса

Люди стали помічати, що якщо до когось в будинок заходить Блаженна, то у них відбувається якась щаслива подія. Якщо вона заходила до крамниці і купувала там що-небудь, там налагоджувалося торгівля. Візники намагалися підвезти святу хоч кілька метрів і їм щастило в той день на виручку.

Блаженна Ксенія Петербурзька допомагає всім – і праведним, і грішним, щоб ми були подібні їй. У своєму земному житті вона була подібна до нас, і сьогодні вона пропонує уподібнитися їй в подвизі віри.

Читайте також: Чому так буває, що люди в церкву ходять, Богу моляться, а живуть все так само погано. Дуже мудра притча

Християнинові немає шляху назад, для нього є тільки шлях до Царства Небесного. Ксенія Петербурзька – приклад найбільш святої жінки. Вона – приклад найбільшої любові і відданості своєму чоловікові, цінності сімейних відносин.

Про неї говорять – вона знає все. І нікого не залишає без своєї турботи.

Щоб налагодити особисте життя, прочитайте своє прохання до блаженної. Для цього потрібно:

Відвідайте храм і поставте по три свічки до ікони Миколи Чудотворця, Пресвятої Богородиці і блаженної Ксенії Петербурзької.

Якщо хочете молитися вдома, придбайте шість церковних свічок і вище перераховані лики святих. Візьміть ще святої води.

Запаліть три свічки, поруч з іконами, поставте святу воду.

Уявляючи в мріях непорочних свого майбутнього чоловіка і заступництво Господнє, з вірою моліться.

Читати сильне прохання на вдале заміжжя до блаженної необхідно багаторазово. І кожен раз необхідно хреститися і пити святу воду. Помоліться ще через три дні, і обов’язково вірте, що суджений вже близько.

You cannot copy content of this page