Світ
Віза в Канаду: основні причини відмови

Відмова у візі в Канаду може бути викликаний багатьма факторами.

У цій статті nashvancouver розповідає про основні причини.

Вам може бути відмовлено у видачі канадської візи або електронного дозволу на в’їзд (eTA), або вас можуть депортувати з Канади по будь-якій з наступних підстав:

з міркувань безпеки, в тому числі

  • шпигунство
  • диверсія (спроби повалити уряд, і т. д.)
  • насильство або тероризм, або
  • членство в організаціях, які беруть участь в подібних справах

порушення прав людини або міжнародних прав, в тому числі

  • військові злочини
  • злочини проти людяності
  • будучи високопоставленим чиновником в уряді, мати звинувачення в грубих порушеннях прав людини або бути об’єктом міжнародних санкцій

вчинення тяжкого злочину, який карається тюремним ув’язненням не менше 10 років

якщо людина була засуджена за такі злочини, як водіння під впливом наркотиків або алкоголю

членство в організації, яка бере участь в організованій злочинності, контрабанді людей і відмиванні грошей

за станом здоров’я – за умови:

  • якщо ваша хвороба створює загрозу для здоров’я людей чи суспільної безпеки
  • стан здоров’я створить надмірне навантаження на охорону здоров’я та соціальні послуги (за деякими винятками)

фінансові причини

  • низький рівень заробітку / недостатня кількість коштів на рахунку, нездатність забезпечити фінансово себе / членів сім’ї

фальсифікація документів

  • введення в оману, надання неправдивої інформації або приховування інформації

недотримання будь-якого положення Акту про Імміграцію та Захисту Біженців (IRPA)

– якщо один член вашої родини “inadmissible” (виникли проблеми при перевірці).

Це головні причини, зазначені на сайті офіційної міграційної служби Канади.

Варто відзначити, що різні типи віз перевіряються за різними ключовими аспектами.

Якщо мова йде про туристичну візу , то додамо декілька моментів, які не стануть основними причинами для відмови, але можуть ускладнити отримання візи в Канаду.

  • Відсутність нерухомості або власності (машина, квартира, свій бізнес і інше)
  • Порожній закордонний паспорт. Відсутність історій подорожей.
  • Якщо ви не перебуваєте в шлюбі чи у вас немає неповнолітніх дітей, які будуть чекати вас вдома.

Таким чином, уряд намагається переконатися, що ваш візит носить тимчасовий характер і ви не збираєтеся залишитися в Канаді.

Якщо мова йде про отримання робочої візи, то дивляться на вашу освіту, попередній досвід та кваліфікацію, щоб вони відповідали вимогам запропонованої вам роботи.

При отриманні бізнес візи, важливо, щоб ваш рід діяльності вдома збігався з ймовірним родом занять в Канаді.

Читайте також: В КАНАДІ СПРОСТИЛИ ПРОЦЕДУРУ ОТРИМАННЯ СТАТУСУ ПОСТІЙНОГО МЕШКАНЦЯ

Related Post

facebook